Presentació del Casal Municipal a Santa Susanna

PRESENTACIÓ CASAL D’ESTIU DE SANTA SUSANNA

 Taller Montaje 167

El Divendres, al Centre Social de Santa Susanna, es va presentar el Casal Municipal d’enguany, que gestionarà GruponboardKids, secció de Gruponboard dedicada als més petits.

Vanessa, regidora de joventut, Santi, gestor de Gruponboard, Cristina, coordinadora del Cassal, Sara i Mireia, com a representants dels monitors, i un servidor, Josep García, com a director de Gruponboard, vam ser els encarregats de dur a terme la presentació.

El Casal serà molt dinàmic, amb moltes activitats i sortides, amb un eix central que serà el personatge de l’Explorador, que invitarà als nois i noies a sortir per a conèixer el seu entorn, amb respecte i solidaritat. Dedicarem especial atenció a l’activitat de la bicicleta, doncs volem que els nens facin esport i gaudeixin de la bicicleta, amb seguretat, com a vehicle ecològic per a fer els desplaçaments en el seu entorn habitual. De la mateixa manera, sent Santa Susanna una població costanera, posarem molta cura en la relació dels nois i noies amb l’aigua, el mar i la nàutica.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s