Curs-Taller de Muntatge d’Events a Dimas

CURS TALLER DE MUNTATGE D’EVENTS

Taller Montaje 022  

Dimas és una empresa d’Inserció Social que funciona al Vallès Oriental, amb seu a Granollers i Manresa, amb l’objectiu d’inserir social i laboralment a les persones amb més dificultats , per la seva situació o mancances, per que puguin ser autònomes i portar una vida digna i participativa.Taller Montaje 023

Dimas, treballa en xarxa amb la resta d’empreses d’Inserció, per sumar esforços i recursos, a través de FELCAT (Federació d’Empreses d’Inserció de Catalunya), de la que forma part de la junta directiva.  Com empresa social, ha atès col·lectius derivats del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, a través del CIRE (tercer grau, condicional…), per fer relaitat el contingut de la Constitució: Que la privació de llibertat ha d’orientar-se cap a la reinserció.

Taller Montaje 039

Els eixos vertebradors de l’ideari de Dimas són: Acollida, Acompanyament, Formació i Inserció.  En compliment d’aquest ideari, Esteve Pineda, Gerent de Dimas, ha encetat un curs de formació per a joves: Curs de Muntatge d’Events, en que els joves aprenen a fer muntatges  per actes veïnals, conferències, reunions, fires.

Taller Montaje 030

L’objectiu és que els joves prenguin consciència de que tenen més capacitats de les que creuen, posar al seu abast les eines per desenvolupar-les i ajudar-los en la construcció del seu projecte personal per poder formar part activa de la societat.

En les fotografies podeu veure un exercici en el que havien de montar unes carpes amb música, un joc i una calçotada.

Taller Montaje 146 Taller Montaje 136 Taller Montaje 130 Taller Montaje 135 Taller Montaje 121 Taller Montaje 119 Taller Montaje 117 Taller Montaje 116 Taller Montaje 115 Taller Montaje 099 Taller Montaje 093 Taller Montaje 055 Taller Montaje 053 Taller Montaje 041

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s